TeaserTeaserTeaser

Over Shellac

Shellac is een volledig nieuwe service! Géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagels. Shellac is een nieuwe formule. De nieuwste techniek op nagellakgebied. Geen normale nagellak, maar ook geen gel. Een lak die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Met Shellac heb je geen afgesleten randen meer, afgebladerde nagels, geen scheurtjes, krassen of doffe nagels, geen enkele slijtage. Shellac geeft je sterke, schitterend gekleurde glansnagels die toch flexibel zijn. Shellac is dun, flexibel en biedt een bescherming voor je natuurlijke nagels en kunstnagels.

Het resultaat

14 dagen lang een kleur en hoogglans die je niet wil opgeven, kortom de nieuwe manier van nagels lakken. Voor zowel de handen als de voeten. De Shellacbehandeling kan ook inclusief mini-manicure óf voetverzorging, wat inhoudt dat de nagels en de nagelriemen eerst worden verzorgd zo dat de lak goed kan hechten. Dan volgt er een basecoat, de kleurlak en dan de hoogglans topcoat. Deze 3 lagen (of meer) worden uitgehard onder een speciale UV-lamp zodat de lak meteen droog is. Als laatste worden je nagels nog ingevet met olie om het vochtgehalte weer op pijl te krijgen.

Verwijderen

Verwijderen is ook geen probleem dat kan binnen 8 minuten met speciale removerwraps. De removerwraps bevatten een katoenen kussentje dat voorkomt dat de vingers en de huid aan aceton worden blootgesteld. Hierdoor wordt de aceton alleen op de nagels aangebracht. Dankzij de zelfklevende strookjes blijven de wraps goed op zijn plaats zitten. Je hoeft niet meer te weken, vijlen of frezen. Je nagels lopen dus geen beschadiging op na een Shellac behandeling.

Voor meer informatie bezoek mijn andere site: www.gelnagelshaarlem.nl